Cart
Shopping cart

Ovatko Zinzinon testitulokset luotettavia?

Globaalin terveys- ja hyvinvointibrändi Zinzinon BalanceTest on luottamuksellinen, anonyymi ja tieteeseen perustuva kuivaveritesti, joka tehdään kotona. Kokeen pätevyys ja tarkkuus noudattavat tarkimpia lääketieteellisiä metodeja. Zinzinon testin luotettavuudesta kertoo myös käyttämämme laboratorio: kaikkien verinäytteiden hallinnoinnista ja analysoinnista vastaa Oslossa toimiva Vitas, joka on GMP (Good Manufacturing Practices) -sertifioitu kemialliseen analyysiin erikoistunut sopimuslaboratorio. Laboratoriolla on 25 vuoden kokemus korkealaatuisten, huippuosaamiseen ja -teknologiaan pohjautuvien räätälöityjen kromatografisten analyysipalvelujen tarjoamisesta.

Vitas tunnetaan kuivaveritestauksen johtavana toimijana. Sen juuret ovat Oslon yliopiston ravitsemusosastolla peruslääketieteen instituutissa, joka on Euroopan suurin ravitsemukseen keskittyvä osasto. Yritys on toiminut Maailman terveysjärjestön, WHO:n, yhteistyökumppanina.

Ovatko Zinzinon testitulokset luotettavia

Mikä BalanceTest on?

Zinzinon kuivaveritestinä tehtävä BalanceTest on helppo ja tehokas tapa seurata terveyttäsi ja ravitsemustarpeitasi omega-6:3-suhteen perusteella. Tämä Zinzinon testi mittaa verestä 11 eri rasvahappoa, mukaan lukien välttämättömän omega-3:n tason, ja tuottaa kuusi erilaista terveysindikaattoria, jotka perustuvat omega-6:3-lukemiisi. Tulosten avulla voidaan luoda yksilöllinen lisäravinneohjelma. Testi kannattaa toistaa neljän kuukauden välein, jotta voit verrata tilannetta aiempaan ja seurata edistystäsi. Näin saat myös kirjallista näyttöä siitä, että Zinzinon BalanceOil-tuotteilla on vaikutusta kehoosi.

Omega-3-kokeen tekeminen vie vain muutaman minuutin, ja saat tulokset kolmen viikon sisällä. Se sisältää tietoa ruokavaliosi omega-6:3-tasapainosta, mutta kertoo myös kehosi omega-3-indeksistä, suojauksen arvosta ja solukalvon juoksevuudesta. Saat yksityiskohtaisia ja yksilöllisiä suosituksia, jotka auttavat saavuttamaan paremman tasapainon ruokavalion ja liikunnan avulla.

Voit käyttää testituloksia lähtöpisteenä terveysmatkallasi, jonka tavoitteena on tasapainottaa kehoasi laadukkailla omega-lisäravinteilla, kuten BalanceOil+. Tämän ravintolisän 18 Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen hyväksymää terveyshyötyä tukevat normaalia aivojen, sydämen ja immuunijärjestelmän toimintaa. 500 miljoonaa ihmistä käyttää nykyisin omega-3-lisäravinnetta, ja Zinzinon tietokanta rasvahappoja koskevista kuivaveritestituloksista on maailman suurin. 97 % kuivaveritestin tehneistä henkilöistä saa selville, että heidän omega-6:3-suhteensa ei ole tasapainossa, ennen kuin he alkavat käyttää BalanceOil+-öljyä.

Mitä koe koskee?

BalanceTest tarjoaa tarkat lukemat koskien 11 rasvahapon tasoa veressäsi. Niihin kuuluvat palmitiinihappo, steariinihappo, öljyhappo, linolihappo, alfa-linoleenihappo, gamma-linoleenihappo, gihomo-gamma-linoleenihappo, arakidonihappo, eikosanpentaeenihappo, dokosapentaeenihappo ja dokosaheksaeenihappo.

Miten BalanceTestin tekemiseen valmistaudutaan?

Voit tehdä BalanceTestin missä ja milloin vain, eikä paastolle ole tarvetta. Jotta saat parhaat mahdolliset tulokset, pyri tekemään uusi koe samoissa olosuhteissa kuin ensimmäinen. Testin tekeminen vie vain muutaman minuutin, ja ohjeet ovat intuitiivisia ja niiden seuraaminen on helppoa. Lue ne huolellisesti alusta loppuun, ennen kuin aloitat.

Valitse ajankohta, joka sopii sinulle parhaiten BalanceTestin tekemiseen. Pese kätesi ja valitse sormenpää, jonka myös puhdistat huolellisesti pakkauksen alkoholipyyhkeellä. Pistä sormeasi lansetilla, ja tipauta muutama veritippa suodatinpaperille. Anna veritippojen kuivua ilmassa 10 minuuttia ennen näytekortin sulkemista. Ota kuva uniikista tunnuskoodista ja rekisteröi se anonyymisti verkossa ennen näytteen lähettämistä. Vieraile osoitteessa zinzinotest.com saadaksesi lisätietoja Zinzinon omega-3-verikokeen suorittamisesta.

Tulosten lukeminen

Saat 10–21 päivän kuluttua tekstiviestin, jossa kerrotaan, että luottamuksellinen verinäytteesi on analysoitu. Voit nyt kirjautua profiiliisi zinzinotest.com-sivulla käyttäen uniikkia tunnuskoodiasi katsoaksesi kokeen tulokset. Tulokset näytetään helposti luettavassa muodossa grafiikkoina, prosenttiosuuksina ja värikoodein selkeytettyinä. Muista, että terveydentilasi ei ole staattinen, ja että sinun täytyy tehdä testi uudelleen 120 päivän kuluttua, sillä solujesi uudistuminen kestää niin kauan. Näin pystyt seuraamaan nykyistä terveydentilaasi.

Testiraportti sisältää henkilökohtaisia suosituksia ja ohjeita välttämättömän omega-6:3-tasapainon saavuttamiseen kehossasi terveydentilasi tukemiseksi. Se sisältää myös tarkkoja ruokavalio-ohjeita, kuten omega-3-pitoisten ruokien lisääminen ja omega-6-rasvahappojen vähentäminen. Hyödynnä ruokavinkkejä ravitsemuspäätöksiä tehdessäsi ja käytä lisäksi BalanceOil+: aa päivittäin.

Mikä Vitamin D Test on?

Vitamin D Test on kotona tehtävä kuivaveritesti, joka on osa Zinzinon tieteellistä ja yksilöllistä testivalikoimaa. Sen avulla voit seurata D-vitamiinitasoasi ympäri vuoden ja selvittää, tarvitsetko ravintolisää elintärkeän D-vitamiinitason ylläpitoon. Koska D-vitamiinitaso vaihtelee jatkuvasti elintapojen ja vuodenajan myötä, koe on syytä tehdä neljän kuukauden välein – erityisesti jos asut maassa, jossa talvet ovat pitkiä. Vitamin D Test tekee optimaalisen tason säilyttämisestä helppoa.

Mitä testi koskee?

D-vitamiinitesti on veripisarakoe, jonka avulla selvitetään D-vitamiinin määrä, jonka saat ruoasta, lisäravinteista ja ihon välityksellä. Näin tutkitaan, onko tasosi liian korkea, sopiva vai matala. D-vitamiinitason tutkimiseen on monia tapoja, mutta tarkin metodi on 25-hydroksivitamiini-D-koe. Se mittaa verestä 25(OH)D:ta, jota kutsutaan myös kalsidioliksi. Keho voi käyttää D-vitamiinia vasta, kun se on käynyt läpi useita muunnosprosesseja, ja kalsidioli on ensimmäinen muoto, johon keho muuntaa D-vitamiinin, kun se saapuu maksaan.

Miksi mahdollinen D-vitamiinipuutos on syytä selvittää?

Maailmanlaajuisesti yli miljardilla ihmisellä arvioidaan olevan D-vitamiinipuutos*. Tämä vitamiini tukee immuunijärjestelmän, luuston, lihasten ja hampaiden terveyttä. Jopa 80 % D-vitamiinista on peräisin auringonvalosta, joten on tärkeää pohtia, vietätkö riittävästi aikaa ulkona – aurinko on luonnollinen D-vitamiinin lähde. Elintapasi, ikäsi, vaatetuksesi, aurinkosuojatuotteiden käyttö ja ihotyyppisi ja jopa asuinpaikkasi vaikuttavat siihen, kykeneekö elimistösi tuottamaan D-vitamiinia auringonvalosta.

Talvikuukausien aikana kehomme eivät pysty tuottamaan D-vitamiinia auringonvalosta, joten silloin joudumme tukeutumaan ruokaan tai ravintolisiin D-vitamiinitason ylläpitämiseksi. Aivan kuten rasvahappoprofiilimme, myös D-vitamiinitarpeemme ovat yksilöllisiä. D-vitamiinitason testaaminen on helppo tapa seurata tilaasi ja tehdä tarpeellisia muutoksia ZinoShine+:n avulla. Se on luonnollinen ravintolisä, jossa yhdistyy luonnossa kasvaneesta jäkälästä peräisin oleva vegaaninen D3 bioaktiivisimmassa muodossaan, sekä laaja-alainen magnesium.

Miten Vitamin D Testin tekemiseen valmistaudutaan?

Kotona tehtävään D-vitamiinitestiin ei tarvitse valmistautua millään erityisellä tavalla. Sitä ennen ei tarvitse paastota. Pakkauksessa on helpot ohjeet, joiden yksinkertaisia vaiheita seuraten teet testin muutamassa minuutissa. Testauksen vaiheita ovat kuvan ottaminen Zinzinon testin uniikista tunnuskoodista, käsien peseminen, verenkierron stimuloiminen liikkuen ja sormenpään pistäminen lansetilla. Täytä suodatinpaperin ympyrät verellä ja anna näytekortin kuivua vähintään 10 minuutin ajan.

Lue kaikki ohjeet ennen Zinzinon Vitamin D Test -pakkauksen käyttämistä. Käy osoitteessa zinzinotest.com lukeaksesi lisätietoja, arvioita ja kokemuksia sekä tutustuaksesi Zinzinon koevideon ohjeisiin ja siihen, miten voit ostaa Zinzino-testipakkauksen.

 

* Lähde: näyttöön perustuva kliininen arvio, joka on julkaistu The New England Journal of Medicine -julkaisussa.