Cart
Shopping cart

«Vi leter etter ledere, pionerer og visjonærer»

Hilde Rismyhr Sæle, Zinzino-grunnlegger

Form fremtiden innen ernæring sammen med oss

Prøv det. Del det. Bli med i Zinzinos verden

Opp og stå i tre enkle trinn

1 – Bli med

Bli en del av fellesskapet vårt helt gratis, eller velg vårt Ultimate Partner Kit og kvalifiser deg for en full lojalitetsrefusjon.

2 – Bygg

Øk kundebasen, få direktesalgskommisjoner og gratis produkter.


3 – Utvikle

Begynn å sette opp ditt eget team og øk potensialet for høyere kommisjon.

Hvorfor oss? Lytt til partnere våre over hele verden

Thim & Kerstin Öhman, Ambassadors

”Vi elsker det faktum at vi ikke bare skaper en virksomhet for oss selv. Vi bygger et team sammen med Zinzino, der vi gir folk sjansen til et bedre liv, én suksesshistorie av gangen.”

Vibecke Steinsvik Parr, Ambassador

«Jeg tror virkelig på visjonært lederskap, og jeg elsker å være sammen med inspirerende mennesker som deler samme drøm, og min kjærlighet for preventiv helse!»

Bli med i fellesskapet vårt

Over 20 000 flere venner venter i kulissene

Jobb så mye du vil

… og alle steder der du ønsker det

Utforsk vårt Digital Tool Kit

Zinzino Hub

Hold oversikten og jobb proaktivt med nye kundeemner. Vårt system for kontaktadministrasjon gir deg full oversikt over din virksomhet i vekst.

Zinzino Mobile App

Et avgjørende kundeverktøy for å knytte og holde kontakten med teammedlemmer, potensielle og eksisterende kunder og fremtidige partnere. Perfekt når du er på farten og må jobbe fra telefonen.

Zinzino GoCore-appen

Oppdag nytt og interessant innhold hver eneste måned, inkludert motivasjonsvideoer og inspirerende taler. Vår interne opplæringsplattform er satt opp for å stimulere til helhetlig personlig vekst, og for å løfte lederskapsevnene dine slik at du kan bli en ekspert innen nettverksmarkedsføring.

Hjelp oss med å sette forebyggende helse på den globale dagsorden

Vi er pionérer innen personalisert ernæring, fra en bransje som driver fremtidens handel. Vi tror på å skape bærekraftige virksomheter med langsiktig suksess, og å gjøre det rette av de rette årsakene.

Det lille ekstra lønner seg alltid hos oss

Vi tror på ekte insentiver som anerkjenner og belønner hardt arbeid, utholdenhet og lidenskap. Fra umiddelbare tittel-anerkjennelser og feiring av måloppnåelser under arrangementene våre, til bilbonuser og reiser over hele verden. Tre ganger i året tilbyr vi en mulighet for å kvalifisere for våre eksklusive, fullt betalte bonusreiser til luksuriøse, eksotiske destinasjoner som er håndplukket bare for oss.

Det gjør også blanding av forretninger og hygge

Vi er lidenskapelig opptatt av å nå våre livsmål og oppfylle våre drømmer. Vi feirer suksesser, og lærer av våre feil. Vi vokser sammen, vi inspirerer og utfordrer hverandre. Vi står i dette sammen, hvorfor? Fordi livet er mye bedre på denne måten.

Har du flere spørsmål?

Vi sørger for at du kommer raskt i gang. Bli med og bli en del av fellesskapet vårt helt gratis, eller velg vårt Ultimate Partner Kit og kvalifiser deg for en full lojalitetsrefusjon. Bygg virksomheten din og øk kundebasen, få direkte salgskommisjoner og gratis produkter. Øk virksomheten din ved å sette sammen ditt eget team og øke potensialet for en høyere kommisjon.

Ultimate Partner Kit

Du får rabatter fra første bestilling, direktesalgskommisjoner, en regelmessig inntekt og gratis produkter i vårt Rewards-program. Det er også en snarvei til opptjening av livsstilsbelønninger, bilbonuser og eksklusive insentivreiser. Du får umiddelbare tittelanerkjennelser og en sjanse til å feire prestasjonene dine på våre arrangementer. Tre ganger i året tilbyr vi en mulighet for å kvalifisere for våre eksklusive, fullt betalte bonusreiser til luksuriøse, eksotiske destinasjoner som er håndplukket bare for oss.

Alle myndige personer kan registrere seg som Uavhengig Partner uten ekstra kostnad. Zinzinos Uavhengige Partnere kommer fra alle slags bakgrunner og livsfaser. Du styrer din egen arbeidstid, og bestemmer hvor mye tid du vil investere. Zinzino gir deg verktøyene og infrastrukturen du trenger for å lykkes, så lenge du følger systemet. Selv om det ikke kreves, kan du også kjøpe et av våre Partner Produkt Kits, som inneholder rabatterte produkter og grunnleggende opplæringsmateriell.

Ja. Glem skremmende oppstartskostnader, logistikkutfordringer og strev med å finne de rette verktøyene, kampanjemateriellet eller digitale ressurser for å komme i gang. Det fikser vi. Du kan velge å bli en del av fellesskapet vårt helt gratis, eller velge vårt Ultimate Partner Kit og kvalifisere deg for en full lojalitetsrefusjon.

Den månedlige kvalifiseringen for å bli aktiv Partner er fire (4) personlige kundepoeng. I tillegg trenger du 20 credits på månedlig basis fra personlige kunder og egne produktbestillinger.

Ønsker du at det skal være mulig? I denne karrieren er det du som setter grensene. Du har en utrolig fleksibilitet. Du bestemmer din egen arbeidstid, og bestemmer hvor mye tid du vil investere. Noen Partnere er fornøyd med å ha det som en biinntekt, mens andre jobber hardt for å gjøre Zinzino til en karriere som gir dem den tiden og finansielle friheten som trengs for å leve drømmelivet. Zinzino er en veletablert, global merkevare innen helse og velvære. Du kan bli med i et fellesskap av Partnere med eksklusive rettigheter til å dele våre testbaserte, vitenskapelig dokumenterte produkter, og det i en verden som blir stadig mer fokusert på bedre helse. Det er et system på plass for å hjelpe deg å bygge virksomheten din, og vi tilbyr også opplæring, utdanning, inspirasjon, digitale salgsverktøy og markedsføringsmateriell.

Hvis du er interessert i å forme fremtiden innen ernæring sammen med oss og bygge virksomheten din samtidig, kan du lese mer om å bli Uavhengig Partner i Zinzino her.

Du blir med i et globalt fellesskap av velværekonsulenter som former fremtiden for personlig ernæring ved å lede an mot en sunnere livsstil og et bedre liv for alle.

Som Uavhengig Partner vil du spille en avgjørende rolle ved å tilby personlig oppmerksomhet, levere tilpassede kosttilskudd og tilby individuell skriftlig dokumentasjon som bekrefter at produktene gjør som de skal.

Du finner mer informasjon på Forretnings-siden vår.

Zinzinos Partnerstøtte er her for deg!