Cart
Shopping cart
Health • fredag 18. september 2020 • 3 min

Vitenskapen bak LeanShake som effektiv materstatning

av Zinzino

Vi lever i et samfunn der det å gå ned i vekt ikke er så lett. De fleste av oss jobber vanligvis fra et skrivebord eller kanskje hjemmefra i disse tider. Det holder oss sittende en tredjedel av dagen. Når dette kombineres med hvordan moderne mat produseres, lagres og tilberedes, er det ikke rart at det å trimme bort kiloene (og holde dem unna)er en stadig utfordring for mange.

Shakes som måltidserstatninger har ikke alltid hatt det beste rykte, siden mange brands har fokusert på smak fremfor næringsinnhold. Zinzinos LeanShake beviser at du kan få begge deler.

LeanShake er en effektiv måltidserstatning for et balansert kosthold og vektkontroll. For personer som vil gå ned i vekt1, erstatte to måltider med LeanShake. For å opprettholde en sunn vekt, bruk LeanShake for ett måltid. Og for treningsform og muskelutvikling2 er målet, bruk én til to ganger til dagen, før eller etter trening.

For de som har en tendens til å spise mindre måltider, kan LeanShake stille sulten mellom måltider.

Gå ned i vekt, få muskler (og ‘gode’ tarmbakterier)

Det er en kjempegod (ja, kjempegod) måltidserstatning som bidrar til vektnedgang1, ved å erstatte to måltider på energibegrenset diett. Støtter muskelutvikling2, takket være Zinzinos velkjente proteinmix.

LeanShake balanserer også mikrobiota for tarmhelse . Den inneholder en blanding av kostfiber i ZinoBiotic, som støtter veksten av ‘'gode' bakterier i tykktarmen. ‘er en av de mest vanlige i verden. Styrken til LeanShake (og ZinoBiotic) er måten det stimulerer veksten av «gode» bakterier i hele tykktarmen. De «gode gutta» hjelper deg med å ferde fiber, produsere vitaminer og lære opp immunsystemet.

Reduksjon av mengden behandlet og ultrabehandlet mat som er høyt i sukker og fett, kan bidra til bedre tarmhelse. I tillegg er det viktig å spise en rekke plantebaserte matvarer for den generelle helsen. Ta sikte på et kosthold med mye fiber3 for å støtte mikrobiomet i tarmen.

LeanShake har en lav glykemisk belastning (GL), og har smaken fra naturlige kilder som honningpulver og Stevia. LeanShake gir kroppen en intelligent blanding av proteiner, fiber fettsyrer, samt 25+-vitaminene og mineralene den trenger for vekttap og trening - alt i en 231-kaloriell servering.

leanshake-vanilla-blogg.png

Proteiner, fiber og fettsyrer – alternativ for utskifting av måltider uten melk er tilgjengelig

LeanShake jordbær og sjokolade inneholder myseprotein-isolat og melkeproteinkonsentrat, begge høy i essensielle aminosyrer. Proteiner støtter ikke bare muskelutvikling2, men også til vedlikehold av normal benbygning4. Når man snakker om protein, har disse to smakene den beste kilden til det man finner naturlig i kroppen: kollagenpeptid. Myse og melkeproteiner hjelper kroppen ytterligere. De vegetariske alternativene for melkefri bruk, Vanilla og Berry, utnytter erte- og havreproteiner.

LeanShakes smarte blanding av kostholdsfibre stimulerer veksten og balansen av en fordelaktig bakterieflora i tarmen. Den fiberrike3 bidrar til å øke fekalmasse5. Zinzino har heller ikke gått glipp av muligheten til å rebalansere Omega-6:3-balansen ytterligere. LeanShake inneholder alfa-linolensyrer og betaglukaner, som hjelper til å opprettholde et normalt kolesterolnivå6 7.

meal-replacement-chocklate.jpeg

Bruk LeanShake til å komme i form

Bruk av LeanShake fra Zinzino som måltidserstatter gjør det mulig å gå ned i vekt1, ikke næringsstoffer. Bare gå til nedbrytningen av næringsstoffene for å se hvor kraftig LeanShake kan være for ditt kosthold og treningsregime.

Det er en deilig materstatning som vil gi sulttilfredsstillelse, så det er noe å se frem til (og vedlikeholde).

Si takk til god helse og drikk opp denne supermatblandingen. Ingredienser som quinoa gir en kremet, jevn tekstur, mens smaker som ananas trekker ut pulver naturlig søtt det.

Klikk her for noen smakfulle LeanShake-oppskrifter. 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 
1. Ved å erstatte to måltider daglig i en energibegrenset diett bidrar dette til vektnedgang

Ved å erstatte to måltider daglig i en energibegrenset diett bidrar dette til vektnedgang. For å kunne fremsette påstanden må en matvare oppfylle spesifikasjonene som er nevnt i Direktiv 96/8/EF i tilknytning til matvareprodukter under Artikkel 1(2)(b) i dette Direktivet. For å oppnå den påberopte effekten, bør to måltider erstattes med materstatninger daglig.

2. Protein bidrar til en vekst i muskelmasse

Protein bidrar til en vekst i muskelmasse. Proteiner bidrar til opprettholdelsen av muskelmasse. Påstanden kan kun brukes om mat som er minst én kilde til protein som referert til i påstanden KILDE TIL PROTEINER, oppført i vedlegget til forordning (EF) nr. 1924/2006.

3. Et krav om at en matvare er høy i fiber

Et krav om at en matvare er høy i fiber, og alle krav som sannsynligvis vil ha samme betydning for forbrukeren, kan kun gjøres der produktet inneholder minst 6 g fiber per 100 g eller minst 3 g fiber per 100 kcal.

4. Protein bidrar til vedlikehold av normale ben

Protein bidrar til vedlikehold av normale ben. Påstanden kan kun brukes om mat som minst er én kilde til protein som referert til i påstanden KILDE TIL PROTEINER, som oppført i vedlegget til forordning (EF) nr. 1924/2006.

5. Havefibre bidrar til økning i fekalmasse

Havefibre bidrar til økning i fekalmasse. Påstanden kan kun brukes for mat som er rik på fiber som referert til i kravet HIGH FIBRE som opplistet i vedlegget til forordning (EF) nr. 1924/2006.

6. ALA bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer

ALA bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer. Påstanden kan kun brukes om næringsmidler som inneholder ALA som referert til i kravet KILDE TIL OMEGA-3 FETTSYRER, som oppført i vedlegget til forordning (EF) nr. 1924/2006. Det skal gis informasjon til forbrukeren om at den fordelaktige effekten oppnås ved daglig inntak av 2 g ALA.

7. Betaglukaner bidrar til vedlikehold av normale kolesterolnivåer i blodet

Betaglukaner bidrar til vedlikehold av normale kolesterolnivåer i blodet. Kravet kan kun brukes til mat som inneholder minst 1 g betaglukaner fra havre, havrekli, bygg, bygg-kli eller fra blandinger av disse kildene per kvantifisert del. For å kunne fremme påstanden, skal informasjon gis til forbrukeren om at den fordelaktige effekten oppnås med et daglig inntak på 3 g betaglukaner fra havre, havrekli, bygg, bygg-kli eller fra blandinger av disse betaglukanene.